Gemarineerde zalm en tonijn

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plaats vier grote platte borden in een hete oven.
  • 2 Doe de basilicum, mosterd, knoflook, en het limoensap in een blender en giet er al draaiende BIJNA alle olijfolie bij, breng op smaak met pezo uit de molen.
  • 3 Snij de zalm en de tonijn in 8 dunne plakjes.
  • 4 Haal de borden uit de oven en smeer ze vliegensvlug in met de rest van de olijfolie.
  • 5 Leg vervolgens de plakjes zalm en tonijn om en om op de hete borden.
  • 6 Doe dit zo snel mogelijk zodat de vis een klein beetje kan garen.
  • 7 Nappeer de vinaigrette tussen de vis en versier met een plakje citroen, limoen en een takje basilicum.
  • 8 Die op met driehoekjes toast.

Gemarineerde zalm en tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept