Zoek
tarbot en papilotte
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram tarbot
300 gram garnalen
1 ui
1 prei
1 venkel
1 1/2 wortel
2 tomaten
1/2 bakje champignons
200 gram boter
2 sjalotjes
4 eetlepels citroensap
8 eetlepels visfond of witte wijn
4 koffielepels dille
peper en zout naar smaak
Bereiding
1
spoel de visfilets af en dep ze droog en bestrooi met peper en zout.
2
verwarm de oven voor.
3
was de groenten en snijd ze in reepjes en ringetjes samen met de champignons.
4
meng de boter met dille en sjalot tot een gladde massa en breng op smaak met pezo. en citroen.
5
smeer de aluminiumfolie in met het dillemengsel.
6
rangschik hierop de groenten, de garnaaltjes en wat visfond of wijn.
7
leg de tarbot erboven op en bestrooi met de overige groenten en een stukje boter.
8
vouw de folie dicht en gaar deze papilotte in de oven op 180 graden 20 minuten
tarbot en papilotte is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde zalm en papilotte
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
papilotte van kabeljauw met ganda ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept