gevulde forel

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de forellen schoon (of vraag dit aan je vishandelaar). Kruid de forel langs binnen en buiten met gemalen peper.
  • 2 Snipper 1 uit fijn, pers de knoflook, ontvel en ontpit de tomaten en snij deze in fijne schijven.
  • 3 Neem een gietijzeren pan (of wok), smelt 1 eetlepel vetstof en fruit de ui. Deze mag niet bruinen. Vul intussen de forel met de tomaten, de knoflook, tijm, laurier.
  • 4 Leg de forel op de gefruitte ui en overgiet met 1 glas droge witte wijn. Dek de pan af en laat op een matig vuur garen gedurende 20 à 25 minuten.
  • 5 Dien op met gekookte rijst.
  • 6 Smakelijk !

gevulde forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept