Gevulde forel

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de forellen (of vraag het aan je vishandelaar). Kruid de forel langs buiten en langs binnen met gemalen peper.
  • 2 Snipper de ui fijn, pers het teentje knoflook, ontvel en ontpit de tomaten.
  • 3 Neem een gietijzerenpan (of wok), smelt de vetstof en laat hierin de ui fruiten (niet bruinen).
  • 4 Vul intussen de forel met de tomaat, knoflook, tijm, laurier en leg de forellen op de gefruite ui in de pan.
  • 5 Overgiet met 1 glas droge, witte wijn en dek de pan af. Laat op een matig vuur de forellen garen gedurende ongeveer 20 minuten.
  • 6 Dien op met rijst !
  • 7 Smakelijk !

Gevulde forel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept