Kabeljauw met tomaten en cheddar

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Leg de kabeljauw in een grote of 4 kleine ovenschaaltjes en bestrooi met zout en peper. Verdeel de tomaat erover. Meng in een kommetjes de crème fraiche met de mosterd en roer er de cheddar doorheen. Verdeel het mengsel over de tomaten en de vis. Bak de kabeljauw in ca. 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
  • 3 Lekker met aardappelpuree en broccoli

Kabeljauw met tomaten en cheddar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept