Zoek
Kabeljauwhaasje in papillot
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kabeljauwhaasjes, gewicht naar eigen keuze
150 gr boontjes
150 gr wortelen
3 tomaten
1 sjalotje
1 teentje knoflook
solo vloeibaar
dille
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Spoel de kabeljauwhaasjes onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier.
3
Maak de groenten schoon en snij de worteltjes in fijne julienne.
4
Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in julienne.
5
Pel sjalot en knoflook en hak heel fijn.
6
Neem 4 stukken aluminiumfolie vouw in twee.
7
Vouw terug open en boter één kant in het midden in met solo vloeibaar.
8
Leg de groenten op de beboterde zijde en leg daar bovenop de kabeljauw; kruid met pezo en strooi er wat gehakte dille over.
9
Plooi de randen enkele keren om zodat er geen vocht kan uitlopen.1
0
Leg de papillotten ongeveer 25 minuten in de warm oven.1
1
Dien op met met aardappelpuree.1
2
Kan ook met, zalm, schelvis....
Kabeljauwhaasje in papillot is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept