GEGRILDE KABELJAUW MET SALSA VERDE

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de salsa verde de ansjovis, look, dragon, peterselie, basilicum, kappertjes, olijfolie en het citroensap onder elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schaaf de courgette met een mandoline in lange dunne plakken. Blancheer ze 2 minuten in kokend water met zout. Spoel af met koud water en dep ze droog.
  • 3 Verhit in een pan de Solo Light op een laag vuurtje en bak de courgettes erin. Voeg de basilicumblaadjes toe en schep om. Breng op smaak met zout en peper.??
  • 4 Dep de kabeljauw droog, en bestrooi de moten met zout en peper. Verhit een grillpan en gril ze 5 à 8 minuten (hangt af van de dikte van de moten). Gaar ze eventueel nog even na in een warme oven op 180º C.?
  • 5 Schep een lepel van de salsa verde door de sla. Verdeel die over de borden, met daarop ook de courgette en de vismoten. Sprenkel de rest van de salsa verde ernaast.

GEGRILDE KABELJAUW MET SALSA VERDE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept