Zoek
Gewokte vis met kokosmelk
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g thaise rijst
600 g diepgevroren broccoli
500 g wortelen
600 g diepgevroren panasiusfilets
sap van 1 limoen
1 el groene kerriepasta
1 el solo
250 ml kokosmelk
zout
Bereiding
1
Spoel de pangasiusfilets in water, om ze te ontdooien.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
3
Schil de wortelen en snij ze in staafjes.
4
Verwarm de wok of een pan met hoge randen en doe de solo erin. Voeg de wortelen en de broccoli toe zodra de solo warm is.
5
Giet de kokosmelk erbij en breng op smaak met kerrie en zout.
6
Laat 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
7
Snij de pangasiusfilets in blokjes en doe ze bij de saus. Dek af en laat 5 minuten koken met het deksel erop.
8
Overgiet met limoensap.
Gewokte vis met kokosmelk is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept