- Laat de spinazie ontdooien en probeer zoveel mogelijk water weg te krijgen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Verwarm de oven voor op 210°C."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij de uien en de knoflook en fruit ze in een pan. Niet bruin laten worden. Mengen met de spinazie en laten afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Meng de eieren met de eierdooiers, de geitenkaas en de room. Kruid met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Leg het bladerdeeg in de vorm en verspreid er een handvol couscous over. Dat absorbeert nog wat extra vocht."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Leg de stukken zalm op de bodem. Indien nodig kan je ze eerst in kleinere stukjes snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Schik de afgekoelde groenten op het deeg. Ook het bladerdeeg moet heel koud zijn, anders wordt het geheel een moes."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Giet de eiermix in de taart en zorg ervoor dat de groenten en de zalm ongeveer bedekt zijn. Klap de randjes bladerdeeg naar binnen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Bak gedurende 35 à 40 minuten in een oven op 210°C."},{"@type":"HowToStep","text":"10. (Buurvrouw Judith, SOS Piet)"}],"recipeYield":"4 "}