Vis met witloof en kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • 2 Maak de witlofblaadjes los. Snij de appels in blokjes. Smelt de helft van de boter in een pan. Doe de olijfolie erbij en dan de witlofblaadjes. Bak al roerend tot de blaadjes bijna gaar zijn, ongeveer 3 minuten. Roer er dan de appelblokjes, balsamico azijn en honing door. Bestrooi met peper en zout. Leg de witlof in een ovenschaal.
  • 3 Bestrooi de visfilet met peper en zout en leg hem op de witlof. De vis moet precies alle witlof bedekken en er mag geen ruimte over zijn in de ovenschaal.
  • 4 Smelt de rest van de boter in een pan en bak de paprika 1 minuut. Doe de kaas erbij, roer heel even door en verdeel de inhoud van de pan dan direct over de vis in de ovenschaal.
  • 5 Gaar de vis in de oven gedurende 10 tot 15 minuten. Garneer met de peterselie.

Vis met witloof en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept