Zoek
Vispannetje met kabeljauw en zalm
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr kabeljauwfilet in blokjes
250 gr zalmfilet in blokjes
100 gr gepelde grijze garnalen
4 kleine wortelen
2 wit van prei
1 bouillonblokje (vis)
100 ml droge witte wijn
200 ml room
1 el vers gehakte marjolein
1 el vers gehakte peterselie
gemalen gruyère
solo bakken en braden
solo vloeibaar
peper&grof zeezout uit de molen (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Maak de groenten schoon.
3
Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.
4
Fruit de wortelen en prei in een eetlepel gesmolten solo, kruid met pezo.
5
Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje.
6
Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn en saus een beetje is ingekookt/ingedikt.
7
Boter 4 individuele ovenschaaltjes in met solo vloeibaar .
8
Verdeel de blokjes kabeljauw, zalm en garnaaltjes over de ovenschaaltjes, giet er de groentensaus over, bestrooi met peterselie en marjolein.
9
Werk af met gemalen gruyère en zet 20 à 25 minuten in de oven.1
0
Serveer met vers stokbrood of aardapelpuree.
Vispannetje met kabeljauw en zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterraan vispannetje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept