Vispannetje met kabeljauw en zalm

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Maak de groenten schoon.
  • 3 Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.
  • 4 Fruit de wortelen en prei in een eetlepel gesmolten solo, kruid met pezo.
  • 5 Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje.
  • 6 Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn en saus een beetje is ingekookt/ingedikt.
  • 7 Boter 4 individuele ovenschaaltjes in met solo vloeibaar .
  • 8 Verdeel de blokjes kabeljauw, zalm en garnaaltjes over de ovenschaaltjes, giet er de groentensaus over, bestrooi met peterselie en marjolein.
  • 9 Werk af met gemalen gruyère en zet 20 à 25 minuten in de oven.1
  • 0 Serveer met vers stokbrood of aardapelpuree.

Vispannetje met kabeljauw en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept