Kabeljauw in kruidenkorst met fijne groentjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kabeljauwhaasjes met peper en zout. Hak de bieslook, de dragon en de basilicum fijn en mix ze samen met een eetlepel Solo, het broodkruim en het eiwit. Besmeer de kabeljauwhaasjes aan één zijde met dit verse kruidenmengsel.
  • 2 Bereid de crème van bladpeterselie. Pocheer eerst de bladpeterselie een viertal minuten in kokend water. Giet af, verfris onder de kraan en laat goed uitlekken. Mix de gepocheerde bladpeterselie in een sauspannetje met de crème fraîche, het citroensap, peper, zout en currypoeder tot een glad sausje. Laat zachtjes opwarmen.
  • 3 Snijd de worteltjes, de sluimererwten en de courgettes in staafjes. De aspergepunten laat je heel. Blancheer alle groenten beetgaar in lichtgezouten water. Houd ze warm.
  • 4 Bak de kabeljauwhaasjes gaar in een eetlepel Solo vloeibaar, te beginnen met de kant waarop de kruidenkorst zit.

Kabeljauw in kruidenkorst met fijne groentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept