1 Pel en ontpit de tomaat, snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
2 Hak de sjalot en de knoflook zeer fijn.
3 Pers 2 limoenen uit en houd het sap bij.
4 Snij de koude zeeduivelfilet met een chefmes in kleine blokjes, voeg het limoensap, de blokjes tomaat, de sjalot, de knoflook, de koriander en de bieslook toe.
5 Kruid af met pezo en meng alles goed door elkaar.
6 Dek af en zet minstens een uur in de koelkast.
7 Snij de avocado’s doormidden en wrik er de pit uit.
8 Schil vervolgens de avocado’s en snij het vruchtvlees in halve maantjes.
9 Pers er een halve limoen over uit en draai de stukken avocado goed in het limoensap, om verkleuring te voorkomen. 1
0 Maak een vinaigrette- meng wat olijfolie met een paar druppels limoensap, kruid af met pezo. 1
1 Draai de raketsla in deze vinaigrette. 1
2 Verdeel de tartaar van zeeduivel over de borden. Leg er de stukkan avocado rond en werk elk bord af met wat raketsla. 1