Zoek
tilapiafilets met tomaten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram spaanse chorizo
4 st tilapiafilets
soloboter
peper,himalayazout en chillikruiden
1 rode paprika
2 rode uien
2 teentjes look
water
2 tomaten
4 dikke champignons
Bereiding
1
1
-neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.
2
2
-neem de bevroren tilapiafilets en wrijf ze in met pickles dan leg ze in de ovenschaal,kruid ze af met peper,himalayazout en chillikruiden.
3
3
-neem de rode paprika en snij deze in stukjes van ongeveer 2cm en strooi ze over de tilapia
4
4
-snij de ui en look in schijfjes en strooi ze over de tilapia.
5
5
-doe dit nu ook voor de champignons.
6
6
-neem als laatste de tomaten en de spaanse chorizo en snij ze op schijven dan leg ze over de rest.
7
7
-neem een half glaasje water en giet het erbij.
8
8
-laat de oven voorverwarmen op 170 graden een 15min.steek dan de ovenschaal erin voor 30 min.
9
9
-schik deze op een bord en serveer met rijst of aardappelpuree. eet smakelijk
tilapiafilets met tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige tilapia-curry met pandan
20 min-
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept