tilapiafilets met tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1-neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.
  • 2
  • 2-neem de bevroren tilapiafilets en wrijf ze in met pickles dan leg ze in de ovenschaal,kruid ze af met peper,himalayazout en chillikruiden.
  • 3
  • 3-neem de rode paprika en snij deze in stukjes van ongeveer 2cm en strooi ze over de tilapia
  • 4
  • 4-snij de ui en look in schijfjes en strooi ze over de tilapia.
  • 5
  • 5-doe dit nu ook voor de champignons.
  • 6
  • 6-neem als laatste de tomaten en de spaanse chorizo en snij ze op schijven dan leg ze over de rest.
  • 7
  • 7-neem een half glaasje water en giet het erbij.
  • 8
  • 8-laat de oven voorverwarmen op 170 graden een 15min.steek dan de ovenschaal erin voor 30 min.
  • 9
  • 9-schik deze op een bord en serveer met rijst of aardappelpuree. eet smakelijk

tilapiafilets met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige tilapia-curry met pandan
20 min-
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept