Zoek
Jacobsschelp met wiskey en kruidenboter op BBQ
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 st jacobsschelpen
1 geut schotse wiskey
150 gr boter
8 eetlepel gemende groene kruiden, peterselie, dragon, dille bieslook
peper uit de molen
Bereiding
1
Steek schelpen open, maak proper, laat sluitspier vastzitten
2
Spoel de schelpen af onder stromend water en dep af met keukenpapier
3
giet een geutje wiskey op elke sluispier
4
leg er klontje boter op
5
1/2 eetlepel kruidenmengsel
6
peper van de molen
7
zet 5 a 6 min op de bbq
8
heerlijk met stukje stokbrood
Jacobsschelp met wiskey en kruidenboter op BBQ is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
St.-Jacobsschelp op een groentebedje
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jacobsschelp (Gegratineerde)
20-30 min -
Bekijk recept
Gegrilde Jacobsschelp Met Jonge Prei
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visbouillon
30-60 min -
Bekijk recept