Jacobsschelp met wiskey en kruidenboter op BBQ

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek schelpen open, maak proper, laat sluitspier vastzitten
  • 2 Spoel de schelpen af onder stromend water en dep af met keukenpapier
  • 3 giet een geutje wiskey op elke sluispier
  • 4 leg er klontje boter op
  • 5 1/2 eetlepel kruidenmengsel
  • 6 peper van de molen
  • 7 zet 5 a 6 min op de bbq
  • 8 heerlijk met stukje stokbrood

Jacobsschelp met wiskey en kruidenboter op BBQ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

St.-Jacobsschelp op een groentebedje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jacobsschelp (Gegratineerde)
20-30 min -
Bekijk recept
Gegrilde Jacobsschelp Met Jonge Prei
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visbouillon
30-60 min -
Bekijk recept