Scampipannetje met erwtjes en basilicum

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 halveer de paprika en verwijder de zaadjes. Snij de paprika in blokjes.
  • 2 Verwijder het darmkanaal uit de scampi's. Verhit de olijfolie in een wok en bak er de scampi's 5 minuten in. Haal ze uit de wok en hou warm. Roerbak in dezelfde wok de paprika's en de erwtjes 2 minuten. Overgiet met de bouillon, dek de pan af en laat 10 minuten sudderen.
  • 3 Doe de scampi's weer bij de groenten en breng op smaak met peper en zout. Snij het basilicum in reepjes en bestrooi er de scampi's mee. serveer met rijst

Scampipannetje met erwtjes en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Scampipannetje, romige saus met mango en kokosmelk
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampipannetje met artisjok en paprika
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-scampipannetje
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Scampipannetje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept