Zoek
Kabeljauw met venkel en tomaat
4
4 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ui
600 gr venkel
4 tomaten
250 gr champignons
1 el olie
800 gr kabeljauw
1 dl droge witte wijn
peper
bonenkruid
1 limoen
Bereiding
1
Pel de ui en hak hem fijn. Maak de venkel schoon en snijd hem in grove stukken.
2
Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken. Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
3
Bestrijk een ovenschotel met olie, verdeel de ui over de bodem en leg er de kabeljauw op.
4
Leg de groenten rond de vis en giet er de wijn over. Kruid met peper en bonenkruid. Leg op ieder stuk vis een plakje limoen.
5
Plaats de schotel gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.
6
Serveer met spinaziepuree.
Kabeljauw met venkel en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept