Papillot met zalm op de bbq

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de venkel in zéér dunne schijfjes, pel en ontpit de tomaten, snij in kleine blokjes. Neem vier stukken aluminiumfolie om de papillot te maken,smeer ze in met olijfolie, leg op ieder wat venkelschijfjes en tomatenblokjes, kruid lichtjes met peper en zout. leg, leg er de zalmfillets op, kruid met peper uit de molen en zout, leg op ieder stuk zalm een schijfje citroen en twee blaadjes basilicum, vouw de papillot dicht. Bak 15 minuten op de bbq.Hak intussen de olijven zeer fijn en meng ze met een beetje olijfolie,, maak de pakjes met de vis open en verdeel er de olijven over.

Papillot met zalm op de bbq is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept