Kabeljauw met fijn sausje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat de boter smelten en voeg de rozijntjes toe alsook de raketsla, kruid met peper, zout en currypoeder, laat drie minuten stoven, voeg de room toe en laat nog een paar mintuten warmen, mix de saus en giet ze door een fijne zeef. Ondertussen heb je de kabeljauw gebakken. Leg de vis op verwarmde borden en drapeer er het sausje rond.
  • 2 Geef hiebij een mengeling van kort gestoofde knapperige groentjes en puree.

Kabeljauw met fijn sausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept