Tagliatelle met lekkers uit de zee

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen of scampi tot aan het staartje, verwijder het zwarte darmkanaal.
  • 2 Snij de visfilet in blokjes.
  • 3 Spoel de St. Jacobsvruchten, de garnalen en de visfilet, dep droog met keukenpapier.
  • 4 Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.
  • 5 Pel en snipper de knoflook.
  • 6 Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten water.
  • 7 Fruit ondertussen de knoflook en lente-uitjes glazig in een klontje gesmolten solo, voeg de vis, St. Jacobsvruchten, garnalen en de saffraan toe en bak even mee.
  • 8 Schenk er de visfumet bij en laat 1 tot 2 minuten sudderen, breng op smaak met pezo.
  • 9 Voeg nu een scheutje Noilly Prat en het citroensap toe, laat nog 1 minuutje verder sudderen.1
  • 0 Giet de tagliatelle af, laat goed uitlekken.1
  • 1 Hussel de tagliatelle door het visgerecht.1
  • 2 Dien op in zeer warme diepe pastaborden en bestrooi met de snippers bieslook.

Tagliatelle met lekkers uit de zee is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde zoete aardappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept