Tonijnfilet met sojascheuten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een marinade van de sojasaus, het sinaasappelsap en de sesamolie en laat de visfilets hierin 30 minuten marineren.
  • 2 Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
  • 3 Haal de filets uit de marinade en dep droog.
  • 4 Verhit in een pan 4 el olijfolie en bak de filets aan beide kanten aan gedurende 8 minuten, het mag binnenin nog rosé zijn.
  • 5 Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 6 Stoof in dezelfde pan de champignons, de sojascheuten en de doperwtjes in een eetlepel solo, kruid met pezo.
  • 7 Voeg de marinade toe en stoof 4 minuten.
  • 8 Dresseer de visfilets en de groenten op 4 warme borden, bestrooi met sesamzaadjes en dien op met gekookte aardappelen.

Tonijnfilet met sojascheuten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe visgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnfilet met een schaaldierensalsa uit Suriname
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde tonijnfilet met geparfumeerde spaghetti
0 min
Bekijk recept