Zoek
Tonijnfilet met sojascheuten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 el Japanse sojasaus (kikkoman)
2 el sinaasappelsap
2 el sesamolie
4 rode-tonijnfilets, elk 150 gr
olijfolie
250 gr kastanjechampignons
150 gr sojascheuten
150 gr doperwten (diepvries)
solo, bakken en braden
2 el sesamzaadjes
peper&zout uit de molen (pezo)
Bereiding
1
Maak een marinade van de sojasaus, het sinaasappelsap en de sesamolie en laat de visfilets hierin 30 minuten marineren.
2
Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
3
Haal de filets uit de marinade en dep droog.
4
Verhit in een pan 4 el olijfolie en bak de filets aan beide kanten aan gedurende 8 minuten, het mag binnenin nog rosé zijn.
5
Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
6
Stoof in dezelfde pan de champignons, de sojascheuten en de doperwtjes in een eetlepel solo, kruid met pezo.
7
Voeg de marinade toe en stoof 4 minuten.
8
Dresseer de visfilets en de groenten op 4 warme borden, bestrooi met sesamzaadjes en dien op met gekookte aardappelen.
Tonijnfilet met sojascheuten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe visgourmet
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnfilet met een schaaldierensalsa uit Suriname
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde tonijnfilet met geparfumeerde spaghetti
0 min
Bekijk recept