Zoek
Quiche met zalm
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg
200 gr zalmfilet
2 dl melk
3 eieren
125 gr ricotta
100 gr ontdooide diepvrieserwten
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Rol het bladerdeeg uit en leg het in een bakvorm van 23 cm diameter, prik er met een vork gaatjes in.
3
Snij de zalmfilet in stukken.
4
Roer in een kom de melk, de eieren en de ricotta goed dooreen, kruid af met pezo.
5
Leg de stukjes zalm en de doperwten op het bladerdeeg en giet er voorzichtig het ei/ricottamengsel over.
6
Zet de quiche 30 minuten in de warme oven of tot de vulling mooi goudbruin en gstold is.
7
Garneer met gehakte muntblaadjes en dien op met een frisse salade met partjes tomaat en vers stokbrood.
Quiche met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept