Scampi met curry en appel

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de sjalotjes en snipper ze fijn. Schil de appelen en snijdt ze in blokjes. Verhit de boter en bak er de sjalotjes glazig in. Bak de ontdooide scampi 1 minuut op een hoog vuur. Roer er de curry onder en blus met de calvados. Haal de scampi uit de pan anders worden ze taai. Doe er de appelblokjes en de room bij en kruid met peper en zout. Laat koken tot de gewenste sausdikte, voeg de scampi terug toe en breng terug aan de kook. Bestrooi met gehakte peterselie. Dien op met mie of stokbrood.

Scampi met curry en appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept