zalmfilet met limoncello saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1/ snij de sjalot in fijne brunoise
  • 2 2/ reinig de tomaat en snij enkel het vlees met pel in een fijne brunoise
  • 3 3/ neem een kookpotje en meng de limoncello, room, basilicum, bouillon met de sjalot en laat zachtjes 1/3 inkoken en hou deze warm
  • 4 4/ doe wat olijfolie, pezo en een stukje citroen op de zalmfilets, stoom deze 10' of bak af in de oven (liefst in een gesloten recipient met wat witte wijn om niet uit te drogen)
  • 5 5/ 1' voor het opdienen meng de tomaten onder de saus en laat zachtjes verder inkoken zodanig de tomaten nog krokant zijn
  • 6 6/ alles opdienen met pasta
  • 7 veel smaakgenot

zalmfilet met limoncello saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept