1 Snij de prei en wortelen in fijne reepjes. De selder in blokjes.
2 Smelt de boter en stoof er de groenten aan.
3 Strooi de bloem erover en laat even mee bakken.
4 Giet stilaan de visbouillon erover en roer goed, kruid met tijm en laurier.
5 Leg de stukken vis op de groenten en laat garen tot ze bijna gaar zijn, met deksel.
6 Haal de vis uit de kookpot en hou het warm in aluminiumfolie.
7 Voeg room bij bij de saus en breng op smaak met peper en zout.
8 Vind je de saus nog te dun bind dan nog bij met maizena express voor witte sausen.
9 Leg de vis terug in de saus ( nog een minuutje tot de vis gaar is maar niet overkookt) en werk af met peterselie.1
0 Dien op met stokbrood.Tip; je kan ook nog 100gr spekblokjes aanbakken en er bij voegen.2 dikke aardappelen in kleine blokjes meestoven met de groenten.