Tagliatelle met garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat water koken voor de pasta met het grof zout.
  • 2 Was en droog de basilicum. Pel de look.
  • 3 Pel de gamba’s.
  • 4 Doe de tagliatelle in het kokend water en laat gedurende de nodige tijd koken.
  • 5 Laat de gamba’s braden met 50 ml olijfolie, schik ze dan op een bord en dek ze af om ze warm te houden.
  • 6 Mix de basilicum, de knoflook, de pijnboompitten, de mosterd, zout en de rest van de olijfolie door elkaar.
  • 7 Giet de pasta af en let erop om een lepel kookvocht over te houden.
  • 8 Giet de pasta in een kookpot, meng er de rest van de mosterd door, roer er het kookvocht door om de pasta goed te bedekken met de mosterd, doe daarbovenop de gamba’s.
  • 9 Onmiddellijk opdienen met de pesto van mosterd.

Tagliatelle met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept