Chorizo en St.Jacobsschelpjes

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit recept is een alombekende ! Snijd de chorizo in schijfjes van ¼ cm dik. Zet een pan op een matig vuur en bak de chorizo (zonder toevoeging van olie, de chorizo zal van zijn eigen olie afgeven!) gedurende ± 2 minuutjes, of tot ze knapperig zijn aan beide kanten. Verwijder de chorizo uit de pan en zet ze weg in een kom.
  • 2 In dezelfde pan: bak de Sint-Jacobsschelpen in de olie achtergelaten door de chorizo gedurende ± 1 minuutje aan elke kant.
  • 3 Doe de chorizo weer in de pan, voeg wat citroensap toe en laat het een paar seconden sudderen.
  • 4 --- Meer info op http://nl.yunomi.be/artikel/chorizo-is-hot !

Chorizo en St.Jacobsschelpjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde Sint Jacobsschelpjes
0-10 min -
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept