- Smelt de boter in de pan."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Maak de ui schoon en hak hem fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg wat kerriepoeder bij de boter en de ui en myoteer deze, totdat de ui glazig wordt."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Maak scampi schoon."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg ze bij de ui en voeg ½ dl room toe."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Kook de saus langzaam in."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Haal na 10 min de scampi eruit en hou warm."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Maak liaison van eidooier en de rest van de room."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Voeg deze, van het vuur bij de saus."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Voeg naar smaak zout, peper, cayennepeper toe."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Leg de scampi’s er weer in en serveer met “Indische” rijst."}],"recipeYield":"2 "}