scampi's met kerrie

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Smelt de boter in de pan.
  • 2
    - Maak de ui schoon en hak hem fijn.
  • 3
    - Voeg wat kerriepoeder bij de boter en de ui en myoteer deze, totdat de ui glazig wordt.
  • 4
    - Maak scampi schoon.
  • 5
    - Voeg ze bij de ui en voeg ½ dl room toe.
  • 6
    - Kook de saus langzaam in.
  • 7
    - Haal na 10 min de scampi eruit en hou warm.
  • 8
    - Maak liaison van eidooier en de rest van de room.
  • 9
    - Voeg deze, van het vuur bij de saus.1
  • 0
    - Voeg naar smaak zout, peper, cayennepeper toe.1
  • 1
    - Leg de scampi’s er weer in en serveer met “Indische” rijst.

scampi's met kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept