Zoek
Gamba met mangosaus
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuks Mango
250 gram Gamba's, gepeld
4 eetlepels Zonnebloemolie
3 teentjes Knoflook
1 eetlepel Paprikapoeder
1 zakje Rucola-sla
16 stuks tapasspiesjes
Bereiding
1
Schil de mango en snij in blokjes.
2
Pureer mango in blender.
3
Bak de gamba's in koekenpan met hete olie, knoflook en paprikapoeder zachtjes tot ze roze zijn.
4
Gamba's aan spiesjes steken
5
Bakvet met mangosaus, zout en peper mengen.
6
Gamba spiesjes serveren op oesterschelpen met wat rucola en lepel mangosaus.
Gamba met mangosaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept