1 Ontdooi de kreeft door hem ongeveer 1u in warm water te leggen (mag nog in de verpakking).
2 Snij de kreeft middendoor en haal het vlees uit het pantser en de scharen.
3 Snij daarna het vlees in stukken.
4 Maak een béchamelsaus: smelt de boter, roer er de bloem door en laat even bakken. Voeg de melk beetje bij beetje toe en laat al roerend indikken. Breng op smaak met beetje peper en zout
5 Voeg daarna de mosterd, de room, de eierdooier, de peterselie en de helft van de geraspte kaas aan de saus toe.
6 Schep een beetje saus in de kreeftpantserhelften en schik het kreeftenvlees hierin. Overgiet terug met de saus en bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Plaats daarna de kreefthelften onder de grill en laat gratineren.
7 Serveer de gegratineerde kreefthelften met rijst of stokbrood en een stukje citroen.