Zoek
VIS MET TOMAAT EN DILLE
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 FILETS NAAR KEUZE
1 BAKJE KERSTTOMAATJES
1 STUK SJALOT
2 EETL DILLE
1 EETL GRAANTJESMOSTERD
OLIJFOLIE
WITTEWIJNAZIJN
1 LITER VISBOUILLON
Bereiding
1
SNIPPER DE SJALOT.MAAK EEN DRESSING VAN 2EETL OLIE,1EETL AZIJN,DE SJALOT,DE DILLE EN DE MOSTERD.POCHEER DE VIS GAAR IN DE BOUILLON.SNIJ DE TOMATEN IN KWARTJES EN VERMENG ZE MET DE DRESSING.SERVEER ZE BIJ DE VIS.
VIS MET TOMAAT EN DILLE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept