KABELJAUWGRATIN

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 FRUIT 2 FIJNGESNEDEN SJALOTJES IN OLIJFOLIE.DOE ER 2 GEPLETTE KNOFLOOKTEENTJES EEN MESPUNT GEDROOGDE OREGANO(OF MARJOLEIN)2N 2,5DL VLOEIBARE TOMATENPUREENBIJ.LAAT 10MIN SUDDEREN TEGEN DE KOOK AAN.LEG 600GR KABELJAUWFILET IN EEN ONDIEPE GROTE OVENSCHAAL.LAAT 1 BLIK WITTE BONEN GOED UITLEKKEN.LEG ZE BIJ DE VIS.ROER 0,5DL ROOM DOOR DE TOMATENSAUS.KRUID DE SAUS NAAR SMAAK BIJ MET PEPER EN ZOUT.LEPEL ZE OVER DE VIS EN DE BONEN.STROOI ER 2EETL PANEERMEEL OVER,VERMENGD MET 2EETL GEMALEN GRUYERE.BELEG MET NOOTJES BOTER EN ZET 20MIN IN DE OVEN OP 175°C..

KABELJAUWGRATIN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin Met Aubergine
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin Met Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin Met Aubergine
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwgratin Met Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept