1 KOOK DE ASPERGES IN RUIM KOKEND GEZOUTEN WATER,ZODAT ZE MOOI GROEN BLIJVEN.BEWAAR 1DL VAN HET KOOKVOCHT.KRUID DE VIS MET PEPER EN ZOUT,LAAT WAT BOTER SMELTEN IN EEN PAN EN BAK DE VIS DAARIN AAN EEN KANT BRUIN.DRAAI HEM OM EN LAAT HEM EVEN RUSTEN IN DE PAN TOT HIJ GAAR IS.DIKKE MOTEN VIS KUNT U NOG EVEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 180°C ZETTEN TOT ZE GAAR ZIJN.MAAK DE SABAYONSAUS:KLOP DE EIERDOOIERS GOED LOS EN VOEG ER 1DL ASPERSENAT BIJ.BLIJF DIT OP EEN ZACHT VUURTJE KLOPPEN TOT ER ALLEEN NOG EEN SCHUIMIGE MASSA IN DE PAN OVERBLIJFT.ZET DE PAN NAAST HET VUUR.SMELT DE BOTER IN EEN ANDER PANNETJE EN VERMENG DIE VOORZICHTIG MET DE SABAYON.VOEG DE FIJNGEHAKTE KRUIDEN TOE EN BRENG DE SAUS OP SMAAK MET PEPER,ZOUT EN ENKELE DRUPPELS CITROENSAP.VERDEEL DE ASPERGES OVER DE BORDEN EN LEG DE STUKKEN VIS ERBIJ.GIET DE SAUS EROVER EN GARNEER ALLES MET WAT VERSE KRUIDEN.