KABELJAUW MET GROENE ASPERGES

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KOOK DE ASPERGES IN RUIM KOKEND GEZOUTEN WATER,ZODAT ZE MOOI GROEN BLIJVEN.BEWAAR 1DL VAN HET KOOKVOCHT.KRUID DE VIS MET PEPER EN ZOUT,LAAT WAT BOTER SMELTEN IN EEN PAN EN BAK DE VIS DAARIN AAN EEN KANT BRUIN.DRAAI HEM OM EN LAAT HEM EVEN RUSTEN IN DE PAN TOT HIJ GAAR IS.DIKKE MOTEN VIS KUNT U NOG EVEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 180°C ZETTEN TOT ZE GAAR ZIJN.MAAK DE SABAYONSAUS:KLOP DE EIERDOOIERS GOED LOS EN VOEG ER 1DL ASPERSENAT BIJ.BLIJF DIT OP EEN ZACHT VUURTJE KLOPPEN TOT ER ALLEEN NOG EEN SCHUIMIGE MASSA IN DE PAN OVERBLIJFT.ZET DE PAN NAAST HET VUUR.SMELT DE BOTER IN EEN ANDER PANNETJE EN VERMENG DIE VOORZICHTIG MET DE SABAYON.VOEG DE FIJNGEHAKTE KRUIDEN TOE EN BRENG DE SAUS OP SMAAK MET PEPER,ZOUT EN ENKELE DRUPPELS CITROENSAP.VERDEEL DE ASPERGES OVER DE BORDEN EN LEG DE STUKKEN VIS ERBIJ.GIET DE SAUS EROVER EN GARNEER ALLES MET WAT VERSE KRUIDEN.

KABELJAUW MET GROENE ASPERGES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept