1 SCHIK DE STUKKEN VIS OP EEN BEBOTERDE SCHOTEL EN KRUID ZE GOED MET PEPER EN ZOUT.VOEG EEN KLEIN BEETJE WATER TOE.PEL DE TOMATEN,SNIJD ZE IN VIER STUKKEN EN DOE ZE IN EEN HOGE PAN.VOEG TOMATENPUREE,FIJNGESNEDEN PAPRIKA,SJALOTTEN,KNOFLOOK,TIJM,LAURIER,SNUIFJE SUIKER EN DE BOUILLON TOE.LAAT ALLES GEDURENDE 20 MIN STOVEN ONDER EEN DEKSEL.ALLES FIJN MIXEN EN DOOR EEN ZEEF PASSEREN.BRENG OP SMAAK MET PEPER EN ZOUT EN VOEG EEN KLONTJE BOTER TOE.SNIJ DE WORTEL,COURGETTE EN PREI IN JULIENNE(HEEL FIJNE DRAADJES)EN KOOK KROKANT IN WAT GEZOUTEN WATER.ZET DE STUKKEN VIS IN EEN OP 180°C VOORVERWARMDE OVEN GEDURENDE 10à15MIN.VERDEEL DE WARME SAUS OP DE BORDEN EN SCHIK OP ELK BORD EEN VIS.LEG DE FIJNE GROENTEN OP DE VIS EN DIEN OP.
FEESTELIJKE KABELJAUW MET TOMATEN COULIS EN is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)