Zoek
Gemarineerde tonijn met venkel en lente-ui
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr verse tonijn
1 bosje lente-uitjes
1 venkel
1 limoen (marinade)
1/2 dl soja (marinade)
gember (geraspt of in poeder) (marinade)
wasabi (marinade)
4 plukjes scheuten (prei, luzerne,...)
1 el seseamzaad
Bereiding
1
Snij de tonijn in blokjes.
2
Meng de ingrediënten voor de marinade. Marineer de vis.
3
Snij de venkel in blokjes en de lente-uitjes in staafjes.
4
Meng de blokjes tonijn met de venkel en verdeel over glazen.
5
Besprenkel met marinade. Versier met scheuten, staafjes lente-ui en bestrooi met sesamzaad. .
Gemarineerde tonijn met venkel en lente-ui is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept