- Laat de vis in de viswinkel schoonmaken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Laat voldoende vetstof smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Bak de tong aan elke kant gedurende 3 à 4 minuten."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg het citroensap eraan toe."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Serveer de vis met aardappelen en giet de botersaus eroverheen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Overstrooi het gerecht rijkelijk met de fijngehakte peterselie."},{"@type":"HowToStep","text":"8. STAP 1 : Kruid de tong voor je hem door de bloem haalt. "},{"@type":"HowToStep","text":"9. STAP 2 : Gebruik veel vetstof (voor het schuim). "},{"@type":"HowToStep","text":"10. STAP 3 : Bak de tong gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant. "},{"@type":"HowToStep","text":"11. STAP 4 : Blus de margarine met het citroensap."},{"@type":"HowToStep","text":"12. STAP 5 : Overstrooi met peterselie."}],"recipeYield":"4 "}