Zoek
Garnalencocktail met tomaat
12
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eetlepels cocktailsaus
2 eetlepels room
1/2 eetlepel citroensap
150 gram garnalen
12 blaadjes sla
1 tomaat
12 toefjes dille
Bereiding
1
Meng de cocktailsaus met de slagroom en het citroensap.
2
Snijd de tomaat in blokjes. (eerst de zaadjes verwijderen)
3
Neem 12 amuse- lepels of glaasjes klaar en leg overal een blaadje sla.
4
Verdeel de garnalen en schep overal een beetje saus op.
5
Garneer met de blokjes tomaat en een toefje dille.
Garnalencocktail met tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept