Zalmforel met peterselie-mayonaise en cocktailsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de forellen onder de koudwaterkraan.Dep ze droog.Breng ruim water aan de kook met het citroensap en de peperbolletjes.Doe er de vissen bij en laat ze 4 tot 5 min pruttelen tegen de kook aan.Laat ze afkoelen in het kookvocht.Verwijder het vel en de kop van de vissen en maak de filets los van de graat.Doe de mosterd met het ei,de olie en de azijn,een snuifje peper en zout in een mengkom.Bewerk met de staafmixer(op maximumsnelheid)tot een dikke en smeuige mayonaise.Verdeel de mayonaise in twee porties.Breng een helft op smaak met citroensap en voeg er rijkelijk gehakte bladpeterselie aan toe.Pureer nog heel even met de staafmixer.Voeg bij de andere helft van de mayonaise de ketchup,de room en de cognac.Roer goed glad.

Zalmforel met peterselie-mayonaise en cocktailsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde zalmforel
35 min of meer -
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept