Kabeljauwhaasje in de oven met saffraansaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven op 200 graden, boter de ovenschaal met solo, leg er de vis in, kruid met peper en zout, druppel er wat citroensap over, leg op elk stuk vis een laurierblaadje, wat gesnipperde gedroogde tomaatjes, een beetje pijnboompitjes en een schijfje kruidenboter, zet de vis twintig minuten in de oven op 200 graden. Maak ondertussen de saus door de visfond aan de kook te brengen, bind de fond met maizena expres, giet de room erbij, voeg de saffraan toe en een snuifje currypoeder, laat nog even opkoken en t'is klaar! Ik maak een eenvoudige kruidenboter met bieslooksnippers en basilicum, is zéér lekker op deze vis.

Kabeljauwhaasje in de oven met saffraansaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept