lekker fris zalm voorgerecht

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de verse zalm in kleine blokjes, de gerookte ook in kleine stukjes, pel de avocado en snij hem ook in blokjes, pers de limoen en giet het sap bij de zalm en de avocado, schil en rasp de appel en doe bij de bereiding alsook het gesnipperde sjalotje en het gesnipperd bieslook, meng alles tenslotte met de olijfolie, kruid met peper en zout en een beetje piment d'espelette, zet koel weg. Kook de aardappelen en laat ze wat afkoelen, snij ze in schijfjes en bak ze goudbruin in de pan met wat olie of boter, hou warm. Leg de zalmbereiding door middel van een serveerring op de borden, leg de aarappelschijfjes er op en garneer deze met een lepeltje zalmeitjes.
  • 2 Ik had een klein beetje van deze mengeling over en heb het de dag nadien op een broodje gesmeerd, héérlijk is dat!

lekker fris zalm voorgerecht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept