1 kuis de prei en snijd ze in stukjes van 1 a 2 cm
2 pel de gamba's
3 neem volgens uw smaak of goesting 1 of 2 vellen bladerdeeg
4 indien 2 smeer dan 1 deegvel in met eigeel en leg dan de 2de vel erop
5 leg de bladerdeeg in de vorm en leg er bakpapier in, vul de vorm daarna met gedroogde erwten of bonen en bak dit 10 a 15 min voor in een voorverwarmde van 180 graden
6 terwijl stoof je even de prei aan
7 laat alles afkoelen
8 snijd de zalm in blokjes van een 2 cm en verdeel ze in de vorm
9 leg er de gamba's bij en vul aan met de prei1
0 meng de melk met de philadelphia en doe er de 3 eieren bij en meng dit goed 1
1 giet dit mengels in de quiche en doe eventueel er nog wat geraspte kaas over1
2 bak de quiche 30 min af in de oven van 200 graden
quiche met zalm gammba's en prei is een recept van Solo Open Kitchen