Gratin van kabeljauw en tomaten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°.
  • 2 Spoel de tomaten en dep droog, snij vervolgens in schijfjes.
  • 3 Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar en leg hierin de tomatenschijfjes.
  • 4 Bestrooi de tomaten met uitgelekte kappertjes, hoeveelheid naar eigen smaak en met 1 el basilicum, kruiden met pezo.
  • 5 Leg de vis in de ovenschaal en overgiet met de wijn, kruid de vis met pezo.
  • 6 Snij de mozzarella in schijfjes en leg deze op de vis, kruid met een weinig peper en paprikapoeder.
  • 7 Zet de ovenschaal 15 à 20 minuten in de warme oven.
  • 8 Dien op met aardappelpuree en bestrooi het gerecht met fleur de sel.
  • 9 TIP: De aardappelpuree kan je op voorhand maken, in een ingeboterde ovenschaal doen, enkele streepjes solo vloeibaar op de puree doen en samen met de vis in de oven zetten.

Gratin van kabeljauw en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept