Hoorntjes met zalm en ricotta

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de citroen en rasp de schil. Meng de helft van de schil met de ricotta en breng op smaak met wat peper. Bekleed de binnenkant van de hoorntjes met de in stukken gesneden zalm. Schep er met een theelepeltje een schepje van de ricotta in en strooi er wat overgebleven citroenrasp over. Knip de sprietjes bieslook in stukjes en garneer de gevulde hoorntjes met de bieslook.
  • 2 Laat je vrienden, familie of geliefde versteld staan van dit heerlijke en makkelijk te bereiden hapje

Hoorntjes met zalm en ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Temaki sushi
1u5 min Snack
Bekijk recept
Temaki sushi vers fruit
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept