Zalmspiesen met een limoendip

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de satéstokjes ca. 15 minuten in koud water.
  • 2 Boen de limoen schoon en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de zalm in stukjes van ca. 3 cm. Prik de zalm en de limoen aan de satéstokjes en bestrooi met peper naar smaak.
  • 3 Maak de lente-uitjes schoon en hak ze fijn. Was de paprika, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn.
  • 4 Roer de mayonaise met de yoghurt, de lente-ui, de paprika en de peterselie door elkaar. Breng de dip op smaak met peper.
  • 5 Bestrijk de vis met de Solo en rooster de vis ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in enkele minuten net gaar.
  • 6 Serveer met de dip.

Zalmspiesen met een limoendip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Halve kreeftenstaarten met pittige limoendip
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipspiesjes met kappertjes-limoendip
20 min Snack
Bekijk recept
Garnalen Met Limoendip
0-10 min -
Bekijk recept

Zalmspiesen met wokrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesen met teriyakimarinade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies
30 min-
Bekijk recept
Japanse zalmyakitori met knapperige groentenoedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept