Tijgergarnalen met een limoendressing

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 2 limoenen dun af en pers de vruchten uit. Snijd de derde limoen in 4 partjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Hak de koriander fijn.
  • 2 Meng de mayonaise met de honing, de limoenrasp, het sap, de gehakte peper, de koriander en peper naar smaak.
  • 3 Bestrijk de garnalen met de Solo en rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in 2 minuten per kant roze en net gaar. Schep ze door de dressing en serveer met de limoenpartjes.

Tijgergarnalen met een limoendressing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijstsalade met zalm en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept