Zeebaars van de barbecue met aioli

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en halveer de venkelknol en snijd of schaaf de helften heel dun. Pel en snipper de ui. Was en halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en hak ze fijn.
  • 2 Schep de venkel met de ui, de tomaat, de chilipeper, de peterselie, de olijfolie, de azijn en peper naar smaak door elkaar.
  • 3 Pel de knoflook. Roer voor de aioli de mayonaise met de mosterd en de uitgeperste knoflook door elkaar.
  • 4 Boen de limoen schoon en snijd hem in partjes.
  • 5 Snijd de zeebaarzen een beide kanten met een scherp mes driemaal in. Bestrijk ze met de Solo en bestrooi ze met peper naar smaak. Rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue in 6-7 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
  • 6 Serveer ze zeebaars met de venkelsalade, de aioli en de limoenpartjes.

Zeebaars van de barbecue met aioli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept