Vis met boursin en tomaat uit de oven

2
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met het voorverwarmen van je oven op 200 graden. Snijd daarna de tomaat of de tomaten in stukjes, zonder de zaadjes. Strooi daarna een beetje zout en peper of beide kanten van de kabeljauw filets en leg ze in een ovenschaal naast elkaar. Je kunt het beste de ovenschaal een beetje invetten met olijfolie. Smeer daarna de Boursin Cuisine over de vis en strooi daarna ook de stukjes tomaat en de geraspte kaas er overheen.
  • 2 De visjes kunnen nu voor 20-25 minuten de oven in totdat deze mooi goudbruin zijn geworden.
  • 3 Serveer de vis met gebakken aardappeltjes en een frisse salade naar keuze.
  • 4 Weer eens een andere variant van de vis. Heerlijk door de boursin en de tomaat.

Vis met boursin en tomaat uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept