Slanke Toscaanse scholrolletjes met roergebakken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 3 Spoel de scholfilets af en dep ze droog.
  • 4 Kruis de tomaat in en leg deze enkele tellen in kokend water.
  • 5 Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 6 Meng deze met de uitgelekte kappertjes, fijngehakte groene olijven, Italiaanse keukenkruiden, Parmezaanse kaas en peper.
  • 7 Halveer de scholfilets in de lengte.
  • 8 Verdeel het tomatenmengsel over de filets en rol ze op.
  • 9 Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.1
  • 0 Leg de visrolletjes naast elkaar in een ondiepe ovenschaal.1
  • 1 Giet de wijn, gemengd met citroensap erover en zet de ovenschaal, afgedekt, 20 minuten in het midden van de oven, totdat de vis gaar is.1
  • 2 Roerbak de gewassen en goed uitgelekte spinazie in hete olijfolie.1
  • 3 Voeg het geperste teentje knoflook, peper, zout en eventueel geroosterde pijnboompitten toe.1
  • 4 Presenteer de visrolletjes op de roergebakken spinazie en garneer met partjes citroen.1
  • 5 Lekker met pasta.1
  • 6 416 k.cal

Slanke Toscaanse scholrolletjes met roergebakken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slanke bosvruchtenshake
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Slanke perzikenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalen-maaltijdsalade met slanke dressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slanke moussaka met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept