- Pel de garnalen, Kerf met een scherp mes een sneedje in elke garnaal en verwijder het zwarte adertje."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Was de garnalen grondig en zet ze dan in de koelkast tot ze bereid moeten worden."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Vermaal de pepertjes, knoflook, gemberen sjalot fijn in een blender."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Verhit de olie in een grote braadpan met dikke bodem of in een wok op een hoog vuur, bak vervolgens de uien 2 minuten tot ze wat zachter zijn."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Voeg de pasta toe en roer 1 minuut om de geur vrij te maken."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Doe de garnalen en tomaten erbij en meng alles goed door elkaar. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Strooi de suiker erover en breng op smaak met zout."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Roerbak 3 tot 5 minuten tot de garnalen roze en gaar zijn. regelmatig omroeren."}],"recipeYield":"4 "}