Zoek
Ovenschotel met Rio Mare tonijn en cherrytomaatjes
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 blikjes Rio Mare tonijn in olijfolie 160 gram
300 gr cherrytomaarjes
40 gr rucola
1 el bloem
2 el geraspte Parmezaan
2 dl verse room
4 eieren
olijfolie en paneermeel
zout en peper naar smaak
Bereiding
1
Was de tomaten, snij ze in de helft en laat ze goed uitlekken. Hak de rucola maar houd een paar blaadjes achter om te garneren.
2
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
3
Wrijf een ovenschaal in met de olijfolie en bestrooi deze met paneermeel.
4
Meng de tomaten en de tonijn en doe deze in de schaal.
5
Klop in een kom de eieren met de room en voeg de Parmezaanse kaas, bloem, zout en gehakte rucola toe.
6
Giet deze over de tonijn en tomaten in de ovenschaal en laat 20 minuten bakken in de oven.
7
Lekker met kriel of gebakken aardappeltjes en een salade.
Ovenschotel met Rio Mare tonijn en cherrytomaatjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept